LG F1496AD5 WAS-DROOGCOMBINATIE 8-4 KG 1400T – Nederland


Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.
Resttijdindicatie
Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!
Direct Drive
Deze LG wasmachine heeft een motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem nodig en is de wasmachine minder blessure gevoelig en geruislozer. De machine vereist daarnaast minder onderhoud en heeft een langere levensduur.
Ecoprogramma
Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.
6 Motion
U wilt dat uw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze bewegingen, waarmee het optimale resultaat wordt behaald.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5017173142883
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Lg
 ● SKU (eigen artikel code): F1496ad5 schade1
 ● Kleur (algemeen): Zilver

Bekijk de website van de adverteerderSource link