Er Fluit Altijd Wel Iemand – Nederland


Er Fluit Altijd Wel Iemand
Henk Osinga
9789045313313

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.

Johan Cruijff – Elk nadeel heb zijn voordeel. Willem van Hanegem – Of ik verder nog iets opgestoken heb op de trainerscursus? Ja, een paar sigaretten. Johan Derksen – We hebben één ding gemeen: we zijn allebei ontzettend irritant! René van der Gijp – Als je bij Stuttgart een seizoenskaart neemt, moet je wel een héél slecht huwelijk hebben. Co Adriaanse – Een goed paard is nog geen goede ruiter. En nog vele, vele andere. Niet alleen was Johan Cruijff een geniale voetballer en fenomenale trainer, hij is ook altijd een getalenteerd spreker geweest. Maar daarmee is hij niet de enige in Voetballand; er zijn talloze voorbeelden van mannen die een even hoog Cruijffiaans taalgebruik hanteren. In Er fluit altijd wel iemand vind je een greep uit de opmerkelijkste, meest humoristische, geruchtmakendste en opvallendste uitspraken uit de Nederlandse voetbalwereld, die ooit gedaan zijn dor voetballers, trainers, voetbalbobo’s, scheidsrechters, mediafiguren, voetbalvrouwen en andere voetballiefhebbers. Er fluit altijd wel iemand is een vrolijkmakend boek met vele uitspraken, zodat je thuis kunt vermaken tijdens de voetbalanalyses op tv. Deze verzameling quotes, jarenlang bijgehouden door voetbalfanaat Henk Osinga, vallen niet alleen op vanwege hun inhoudelijk kwaliteit, maar vooral door hun bijzondere taalgebruik.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789045313313
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Henk Osinga
 ● SKU (eigen artikel code): 491300345

Bekijk de website van de adverteerderSource link