Compressport | R2V2 Compressie Tube


Omschrijving:

De bestseller van Compressport…! De R2V2 Compressietubes.

Vertraagt de vermoeidheid en versnelt het herstel.

De compressie tubes R2V2 is zonder twijfel het meest iconische, herkenbare product uit het Compressport assortiment. De gestroomlijnde, naadloze compressie tubes zijn overal te zien, van training tot finishlijn en hebben op het podium gestaan ??van alle grote races over de hele wereld.

De bijgewerkte R2V2 compressie tubes zijn voorzien van een exclusief nieuw 3D golvend breisel: een innovatieve “wafeleffect” -technologie die meer bescherming biedt aan de enkel en de achillespees. Verbeterde verticale rekbaarheid zorgt voor nog meer comfort en pasvorm.

Gedragen tijdens activiteiten, stimuleert de tube de bloedstroom en bereidt spieren voor op inspanning. Tijdens het trainen en racen dempt de sneldrogende stof trillingen om spierschade te beperken, pijn te verminderen en vermoeidheid te vertragen, terwijl de vorming van melkzuur wordt verminderd. Het speciale knielipje is met opzet ontworpen om schokken en ongemak rond de knie te verminderen wanneer je over rotsachtige paden of over het trottoir raast. Of je nu streeft naar een persoonlijk record of een Kona kwalificatie, de R2V2 compressie tubes helpen je om de uitdaging aan te gaan.

[SPLIT]

  • Uitgestelde vermoeidheid en verbeterde prestaties door verminderde spiertrillingen, waardoor je de snelheid en intensiteit langer kunt behouden tijdens inspanning
  • Krachtige spierondersteuning van de kuiten, waardoor het risico op blessures en krampen wordt verminderd door gerichte 360-gradencompressie
  • Optimaal comfort dankzij verhoogde verticale rekbaarheid en verbeterde pasvorm: geen irritatie, geen wrijving, niet afglijden of bewegen tijdens je training of wedstrijd

Gratis verzending vanaf EUR 35,00 – Kleding bedrukken mogelijk – 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 7630102512311
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: Compressport
  • SKU (eigen artikel code): SU00002B 607 0T3
  • Type: AlgemeenSource link