58.8V 3A Elektrische Fiets Lader Voor 14S 52V Lithium


Omschrijving:

58.8V 3A elektrische fiets Lader Voor 14S 52V lithium Batterij e-bike Charger Hoge kwaliteit Sterke met koelventilator

Specificaties:

-Merknaam: TANGSPOWER

-100% Nieuw en hoge kwaliteit Super sterke bescherming.

-Lnput: 100-240VAC,50/60Hz

-Output: 58.8V 3A

-Charge indicator: Opladen van het rode licht is vol van groen licht

-Beveiliging: OVP/OCP/overbelasting/kortsluiting

-Kleur: Zwart

-Power Max: 150W

-Connector: DC 5.5*2.1 / 3-Pin XLR / 3P GX16 / RCA / 3P GX12 / 3P Plug / DC 8mm

(Selecteer de connector je nodig hebt, als je niet weet de grootte of andere aansluitingen nodig hebt, gelieve contact Tangspower klantenservice, dank u.)

-Plug: EU / US / UK / AU

(Kies de stekker van uw land, zullen we de plug volgens uw keuze, als je niet weet de stekker van uw land/regio, neem dan contact Tangspower klantenservice, dank u.)

-Aankoop Notes: maak zeker of uw batterij model wedstrijden de Tangspower lader, en zorg ervoor dat de positieve en negatieve polen van de Tangspower connector zijn hetzelfde als uw originele lader. Als de positieve en negatieve polen zijn verschillende, de Tangspower lader zal altijd weer een groen licht en veroorzaken om fail om lading.

(Als u niet zeker over de batterij model of de positieve en negatieve polen van de connector, gelieve contact Tangspower klantenservice voor aankoop)

-Na-sales service: De lader niet werken na ontvangst van het pakket, gelieve contact Tangspower klantenservice in tijd, Defecte oplader wij betalen of re-levering, niet geven negatieve feedback onmiddellijk, Neem Dan contact Tangspower klantenservice, Dank u!

Als u gebruik een multimeter om de lader, neem dan volledig opladen de multimeter voor testen. Er zullen fouten wanneer de multimeter niet volledig is opgeladen. als de test resultaten zijn niet tevreden, neem dan contact Tangspower klantenservice, dank u!

Pakket inbegrepen:

1Pcs 58.8V 3A Charger

Tangspower Gebruik en onderhoud van de lader:

1. wanneer opladen, eerste connector om de batterij, sluit vervolgens naar AC; na volledige, afgesneden AC, trek de batterij stekker. Als u trek de batterij plug eerste terwijl opladen, vooral wanneer de laadstroom is groot (rood licht), het is zeer gemakkelijk te beschadigen de lader.

2. wanneer de LED licht groen wordt, dan blijven opladen voor 2-3 uur.

3. Please niet opraken van de batterij, dan lader. Anders de batterij niet worden beschermd of zelfs beschadigd.

4. lange termijn ondiepe ontlading batterij, ongeveer 3 maanden, voor een diepe ontlading, is de zogenaamde opnieuw verlichting, die bevorderlijk de activering van lange-termijn immobiel materiaal in de diepe deel van de batterij. Lichtgevende betekent dat rijden de controller batterij onderspanning bescherming actie.

5. gebruik de lader in een droge plaats in tijd.

6. wanneer u de lader niet, niet altijd sluit de voeding.

7. bevestig uw batterij, Omdat het is gebruikt om de lithium batterij. De lader niet op de LiFepo4 batterij, anders zal de lader kreeg ongelooflijkSource link