Ultralichte Elektrische Vouwbare Smart e Scooter – 250W – 8… – Nederland


Dankzij de extra krachtige motor (250W) haalt de scooter snelheden van 20 km/u waardoor u hellingen tot 15 ° kan beklimmen, en gaat tot 25 km ver in één oplaadbeurt. Bovendien is deze volledig opgeladen binnen 2 tot 3 uur!

Betaling in contant is niet mogelijk voor al onze elektrische scooters.

Op zoek naar een leuke manier om uzelf te verplaatsen, of heeft u gewoonweg geen tijd te verspillen? Misschien is het dan tijd om een elektrische step aan te schaffen, deze opvouwbare scooters brengen namelijk plezier en efficiëntie samen.

Deze elektrische scooter is de nieuwste trend in persoonsverplaatsing. Hij is volledig opvouwbaar en zeer licht waardoor hij makkelijk is om te dragen, u kan hem overal meenemen, handiger kan niet!

De elektrische scooter werkt als elke scooter, u draait aan de handsteun en begint te rijden. U houdt zich vast aan de handgrepen en vliegt er van door!

Dankzij de extra krachtige motor (250W) haalt de scooter snelheden van 20 km/u waardoor u hellingen tot 15 ° kan beklimmen, en gaat tot 25 km ver in één oplaadbeurt. Bovendien is deze volledig opgeladen binnen 2 tot 3 uur! U kan er praktisch overal mee rijden want de step is spatwaterdicht, stofbestendig, beschikt over anti-lek banden en kan zeer variabel temperaturen aan.

Over brandstof (of uitlaatgassen) hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit vernieuwde stukje technologie werkt volledig op elektriciteit! Het maakt namelijk van de zwakste weggebruiker, de slimste weggebruiker.

Al onze elektrische steps zijn volledig getest en veilig verklaard.

Specificaties
Type: Elektrische Smart Step/Scooter
Kleur: Parelgoud
Maximale snelheid: 20 km/u
Maximale afstand: 25-30 km
Maximale klimhoek: 8-10 °
Opslagtemperatuur: -20 °C tot 40 °C
Maximale belasting: 100 kg
Motor kracht: 250W @ 1300 RPM
Anti-lek banden: Ja
Aan/uit indicator: Ja
Spatwaterdicht: Ja
Stofbestendig: Ja
Batterij: 36v 7.2Ah 18650 Lithium
Laadtijd: 3.5 uur
Afmetingen pakket: 84 * 30 * 33 cm
Gewicht: 14 kg
Pakket bevat:
1x Elektrische Scooter

1x Oplader

1x Handleiding

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0766129149357
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Stuff Certified®
 ● SKU (eigen artikel code): 42362654

Bekijk de website van de adverteerderSource link