Showroom keuken Franchetti hoogglans Lavazwart, rechte opst… – NederlandShowroom keuken Franchetti hoogglans Lavazwart, rechte opstelling, greeploos

Prachtige nieuwe showroom keuken model Franchetti met een 2 cm dik blad van keramiek. De afzuigkap is een geheel met het de inductie kookplaat, design en strak afgewerkt, compleet uitgevoerd met apparatuur maakt deze keuken helemaal compleet.

Van 5072,- nu voor maar 2998,-

Maat rechte keuken: ca. 390 cm

Deze keuken wordt uitverkocht inclusief apparaten en accessoires:

1. koelkast Uno

2. afzuigkap AEG

3. Inductie kookplaat AEG

4. Vaatwasser Uno

5. 3 inbouw Spots

7. luxe kraan

8. RVS spoelbak

9. Keramiek werkblad van 2cm dik

10. Keramiek achterwand

11 Houten bestekbak

12. Afvalbak

13 Oven met stoom functie AEG

Alle toestellen zijn nieuw en hebben nog garantie.

Deze greeploze keuken, tijdloos en modern gecombineerd. In de laden onder de kookplaat zit een handige besteklade met bestekindeling van hout.

AANPASSINGEN: aanpassingen aan de keuken om deze passend te krijgen, zijn altijd mogelijk echter dienen besproken te worden. Gewoon even vragen dus en vragen staat vrij. Bel ons op of kom even langs. We zitten aan de Aphroditestraat 6 in Tilburg en zijn u graag van dienst.

De spelregels:

Uitsluitend zelf afbreken en zelf ophalen in week 8/2021. Dat is van 21 tot en met 28 februari. Dan moet de keuken weg zijn i.v.m. installatie van de nieuwe showroom keuken die op die plek komt te staan.

Voor vragen over deze keuken kunt u bellen tijdens kantoortijden naar 013-5321842. Eventueel ’s avonds en in het weekeinde: Bert Vriens: 06-26696812. We zijn u graag van dienst.

Vriendelijk verzoek ik u voordat u wilt komen kijken altijd contact op te nemen om teleurstelling te voorkomen, want verkocht=verkocht.

Met vriendelijke groet,

Superkeukens Tilburg

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 4499,00

Bekijk de website van de adverteerderSource link