Requiem Voor Een Futuroloog (toneelstuk)


Paperback, uitgave 1991, 64 blz. Kaft en bladranden licht verkleurd; naam op schutblad geschreven; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [603]

In Soyinka’s ‘Requiem voor een futuroloog’ is niemand wat hij lijkt, is de macht van het woord verheven tot onontkoombare waarheid. Schijn en mooie woorden, daar gaat het in het leven om. Ze zijn de bron van inkomsten van de hoofdpersoon in een ironisch toneelstuk waarmee Wole Soyinka zijn internationale reputatie als toneelschrijver eer aan doet.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
– Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
– Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

– De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
– Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!Source link