Deltora 1 / De Drakenberg


Omschrijving:

Deltora 1 / De Drakenberg
E. Rodda
9789020664652

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.

De duistere Schaduwheer houdt het koninkrijk Deltora in een ijzeren greep. Hij heeft macht van de koning gebroken en kan alleen verslagen worden door de drager van de Gordel van Deltora. De stenen die de Gordel zijn magische kracht geven, zijn verborgen op allerlei plekken verspreid over het koninkrijk en worden bewaakt door de handlangers van de Schaduwheer. Jord, Jasmine en Barda redden Pinnie van de IJzeren wachters. Pinnie is de enige nakomeling van de Kins, sprookjesachtige wezens die verdreven zijn bij de Drakenberg. Uit dankbaarheid brengen de Kins de vrienden naar de Drakenberg, waar ze het moeten opnemen tegen trollen en de monsterlijke Gellick. Zou het de reisgenoten lukken om de emerald aan dit gruwelijke pad-achtige wezen te ontfutselen?

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789020664652
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: E. Rodda
  • SKU (eigen artikel code): 452100444Source link